Make your own free website on Tripod.com

Reenacting in Norway

Hva vil vi som en gruppe?

Home
Hva vil vi som en gruppe?
Hvor er andre?
uniformskrav
Medlems liste
Hvor kan jeg kjøpe uniformseffekter?
Kontakt oss
Treff blider

Informasjon om gruppa

Vi holder til i Oslo og er med på HMK romerike treffene når vi kan.så vi håper å få medlemmer som kan måte opp på treffene som blir holdt på for eksempe trandum, men det er bare å melde fra om man er interessert uansett hvor man bor.
Vi ønsker å lage en norsk reenactor gruppe som reenacter de Amerikansk, 99th battalion 1.infantery divisjon og 101st Airborne divisjon. Vi ønsker å ha litt disiplin i gruppa, men det skal ikke bli for mye av det heller. Vi ønsker å kunne utdøve øvelser under treffene, alt fra å lære å marsere til å manøvrere i angrep, og lære taktikk og dele opplevelser og fortellinger rundt leierbålet. At folk trives i gruppa er en viktig ting for oss og dermed vil det ikke bli noe eneveldig styre i gruppa.

Vi ønsker å kunne ha treffene sammen med HMK så om du er interessert i begge deler (reenacting og Kjøring) kan dette kombineres på disse treffene. Vi ønsker også at medlemmene i gruppen telter sammen på et utvalgt sted for å kunne holde gruppa sammen og ha litt orden på gruppen.
 
Hoper du føler at dette er noe for deg!!

.

iwantyou.gif

.